Vacature

All round medewerker recyclage / heftruckbestuurder

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2315

Update: 26-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het laden en lossen van vrachtwagens, lichte vrachtwagens, zeecontainers. - Het aanvoeren en afvoeren van materiaal op pallet, geperste balen, bigbags op de gepaste tijd tussen balenpers, maalmolen en stockageplaats. - Manueel voeden van de maalmolen. - Manueel ontmantelen van materiaal. - Proper houden van de werkplaats.

Profiel

- Attitude, leergierigheid en motivatie. - Je wilt in een klein team werken. - Je wilt zelfstandig werken. - Je hebt ervaring in het laden en lossen van vrachtwagens, walking floors. - Het hebben van een heftruckattest is een pluspunt maar geen noodzaak.

Wij bieden

- Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u. - Je komt terecht in een KMO met een familiaal karakter waar u een belangrijke schakel bent. - Je krijgt een veelzijdige job met tal van afwisseling.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.