Vacature

Allround boekhouder

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2067

Update: 22-06-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als medewerk(st)er binnen de cel ‘boekhouding & financiën’ sta je onder meer in voor de dagelijkse verwerking van boekhoudkundige, fiscale en sociale documenten, het vervullen van diverse administratieve taken, de opmaak en analyse van periodieke rapporteringen en de voorbereiding van de jaarafsluitingen. - Je verwerkt boekhoudkundige documenten (inkomende en uitgaande facturen, bankuittreksels, …). - Je bereidt betalingslijsten voor binnen een duidelijke timing. - Je houdt het debiteurenbeheer nauwgezet bij (opmaak uitgaande facturen, opvolgen achterstallige betalingen, …). - Je doet de opmaak van periodieke projectrapporteringen. - Je doet de opmaak en indiening van BTW aangiften en andere BTW gerelateerde documenten. - Je werkt mee aan de opmaak van tussentijdse toestanden, jaarafsluitingen, financiële rapporteringen, budgetten en kasplanningen. - Je voert ad hoc administratieve en boekhoudkundige taken en analyses uit. - Je houdt de personeelsdata en de tijdsregistratie up to date. - Je zorgt voor een vlotte en correcte payroll en maandafsluit. - Je fungeert als aanspreekpunt voor diverse leveranciers, het sociaal secretariaat en de collega’s.

Profiel

- Je behaalde een bachelor diploma accountancy fiscaliteit en beschikt over een 5 tal jaar relevante werkervaring - Je bent accuraat, discreet, loyaal en hebt oog voor detail. - Je werkt graag tegen deadlines en hebt een georganiseerde aanpak. - Je bent een cijferknobbel en sterk in analytisch denken. - Je bent heel PC vaardig. Kennis van Excel is een must. - Kennis van Exact Online, ScanSys en Bright Analytics is een pluspunt. - Structuur, zelfstandigheid, engagement en flexibiliteit zijn kenmerken die jou typeren. - Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden

- In dit vooruitstrevende en innovatieve bedrijf, ben je deel van het team ‘boekhouding & financiën’. - Je krijgt een uitdagende job en werkt in een mooie en aangename werkomgeving waarvoor je een aantrekkelijke verloning krijgt aangevuld met extra legale voordelen volgens ervaring en competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.