Vacature

Allround medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1536

Update: 28-12-2023

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Assemblage en montage van lockers in metaal en kunststof. - Afwerken van lockers in functie van orders. - Leveren met lichte vrachtwagen tot bij klanten over gans België.

Profiel

- Engagement om meerdere jaren te gaan samenwerken in volle vertrouwen. - Twee handen aan het lijf. - Willen werken en werk zien. Presteren in drukkere periodes. - Fysiek geen zwaar werk, maar ook niet echt licht. - Verantwoordelijkheid voor goede werking en afwerking. - Verantwoordelijk in piekperiode (zomerperiode) voor intense samenwerking met jobstudenten.

Wij bieden

- Vertrouwensrelatie en goed gevoel in een kleine familiale onderneming. - Correcte verloning. - Vaak alleen werken met bijhorende vrijheid, maar wel met verantwoordelijkheid. - Opleiding door ervaren persoon, die na de opleiding van de nieuwe medewerker, zijn taak overdraagt. - Onze keuken met de grootste keuze Royce Minute soepjes is legendarisch bij de voorgangers en de jaarlijks terugkerende jobstudenten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.