Vacature

Aluminium schrijnwerk ( Bouw )

Referentie: 2107

Update: 04-07-2022

default

Peggy Crevits

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant regio Ieper zijn wij dringend op zoek naar een plaatser schrijnwerker Aluminium- Je plaatst aluminium constructies volgens de regels van de kunst (deuren, ramen, etc.). - Je zorgt voor een perfecte dichting met silicone en andere producten. - Je werkt zowel in het atelier als op de werven. - Je laadt en lost alle werkmateriaal op een correcte en veilige manier.

Profiel

- Je zorgt voor een perfecte afwerking. - Je laat de werven netjes achter. - Je meldt tijdig defecten van materiaal. - Je bent een handige harry die graag de handen uit de mouwen steekt. - Je hebt enkele jaren relevante ervaring. - Je kunt goed om met deadlines. - Je werkt zelfstandig - Je bent ordelijk. - Je hebt oog voor detail en bent fier op afgewerkte projecten.

Wij bieden

- Je krijgt een degelijke opleiding en wordt sterk ondersteund in je rol. - Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf in volle groei. - Je krijgt de nodige vrijheid om jezelf te ontplooien en je rol te vervullen. - Je werkt van maandag tot vrijdag in een dag regime. - Je krijgt een competitief salarispakket op maat en geniet van extralegale voorwaarden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.