Vacature

Bouwkundige tekenaar

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1674

Update: 30-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een creatieve architect om ons team te versterken. Je ontwerpt en begeleidt projecten van schetsontwerp tot uitvoering. Je neemt verantwoordelijkheid maar kan rekenen op een gemotiveerd team dat dagelijks samenwerkt en overlegt. Het soort opdrachten is divers en je krijgt de kans de projecten uit te werken die je interesse wegdragen. We zoeken dus een brok creativiteit met de juiste ingesteldheid om in een aangename groep te werken. Binnen het bureau heeft men drie groepen cliënteel. Enerzijds gericht naar particuliere projecten zoals woningbouw modern en landelijk, anderzijds naar promotoren (appartementen en groepswoningen) en ten derde gericht naar bedrijven (productiehallen, kantoorgebouwen, ...). Variatie is dus zeker en vast aanwezig.

Profiel

- Opleiding architectuur of bouwkundig tekenaar - Kennis van Vectorworks vormt een pluspunt, kan intern aangeleerd worden - Flexibele opstart tussen 08uu en 08u30, eventueel mogelijk extra uren tijdens de week om vrijdagnamiddag vrijaf te hebben. - Wie flexibiliteit geeft kan deze verkrijgen ook! - Zeer goede kennis van de Nederlandse taal, het actieterrein van de klant ligt binnen groot West-Vlaanderen.

Wij bieden

Een tewerkstelling binnen een actief architectenbureau te Tielt, het team bestaat momenteel uit ongeveer 25 mensen. Mogelijkheid tot variatie van cliënteel en projecten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.