Vacature

Assistent bedrijfsleider

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1851

Update: 10-05-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je ondersteunt de bedrijfsleider als rechterhand, waarbij je mee het bedrijf stuurt en de strategie realiseert. - Als intern aanspreekpunt sta je dagelijks in contact met klanten en leveranciers. Bij vragen rond offertes, orders, levertermijnen, facturatie,... één adres. - Je bent verantwoordelijk voor projecten van prijsoffertes tot en met levering. - Je zorgt voor een efficiënte en kwalitatieve planning van orders, installaties en herstellingen. - Je coacht en motiveert een team van een 5 à 10 collega's.

Profiel

- Je hebt ervaring en voelt je geroepen om mee de leiding op te nemen in een dynamische KMO. - Je hebt sterk technisch inzicht, bent hands on en steekt graag de handen uit de mouwen. - Gedrevenheid en initiatief maken je een uitstekende organisator. - Punctualiteit en betrouwbaarheid zijn je beste troeven.

Wij bieden

- Uitstekende verloning aangevuld met extralegale voordelen. - Een veelzijdige job met ruime bevoegdheden en veel autonomie. - De flexibiliteit van een dynamische KMO die kan rekenen op de structuren en ondersteuning van de grotere groep.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.