Vacature

Assistent productieverantwoordelijke

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1768

Update: 19-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je ondersteunt de productieverantwoordelijke in de planning en opvolging van bestellingen, zodat de productie niet in het gedrang komt. Hierin ben je een belangrijke schakel, want je staat in voor: in ontvangst nemen en controle van inkomende orders; kwaliteitscontrole van grondstoffen en nieuwe garens; nazicht aanwezig materiaal; opvolgen van orders en klachten; rapportage en administratie. Jouw proactieve mindset zorgt er voor dat je steeds op de hoogte bent van de hoeveelheden in het magazijn en alle orders administratief in orde zijn. Je neemt met veel plezier zelf een kijkje in ons magazijn. Daarnaast ben je het aanspreekpunt tussen magazijn en de commerciële binnendienst. Je staat in voor het beheer en optimalisatie van de orders. Ten slotte heb je nauw contact met onze leveranciers, want je volgt alles van nabij op. Hiervoor kan je een mondje Frans!

Profiel

Passie voor het vak en je krijgt energie van administratie die tot in de puntjes op orde staat. Dit zowel op papier als digitaal, MS Office en Excel zijn je niet vreemd. Je staat gekend voor je vlotte communicatie (Nederlands en Engels), maar je kan je ook uitdrukken in het Frans. Als team maken we samen een exclusief product, resultaat en teamwork geven je dus energie. Je bent graag in beweging en springt in waar nodig.

Wij bieden

Je bent een belangrijke schakel en komt in een persoonlijke en familiaal bedrijf terecht! Bij ons ben je zeker, want je maakt deel uit van een financieel sterk bedrijf.Je krijgt meteen een vast contract. Je krijgt de kans om je volop te ontwikkelen als administratieve duizendpoot. We staan open voor jouw ambities op termijn. Aantrekkelijke verloning in verhouding met jouw ervaring en engagement. Maaltijdcheques

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.