Vacature

Automatisatie Ingenieur

Referentie: 2425

Update: 30-12-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je voert curatieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit op niveau van bestaande sturingen (een veelvoud van systemen met bijhorende softwaretools, oud en nieuw). - Je voert onderhoudswerkzaamheden op het batch systeem en de supervisiesystemen, zowel de lokale als overkoepelende systemen. - De MES laag, die de connectie vormt tussen SAP en de machine/proces automatisatie, behoort ook tot het OT domein. - Je assisteert bij de inbedrijfnames of optimalisaties op alle niveaus. - Je beheert de gebruikte netwerken en bewaakt de OT architectuur. (ISA 95 levels 1,2,3, Vlan’s, RAS connecties, firewall rules) - Uitvoeren van kleinere aanpassingen en optimalisaties systemen, met het bijwerken van de functionele of detail analyse documenten. - Je houdt de back ups van alle systemen up to date en zorgt voor de archivering van de ondernomen acties en alsook restore testen beschrijven en uitvoeren. - Je analyseert storingen op alle niveaus en lost op. Hiervoor ken je de productieprocessen (ISA 95 level 0). - Je bent bereid deel uit te maken van de permanentieploeg OT. - Deze taken behoren allen tot het ITIL framework, je zal dit framework verder vorm geven met de andere OT collega’s.

Profiel

- Je hebt honger om je bij te benen in de nieuwe technologieën. - Machinesturingen en computersystemen hebben geen geheimen. Kennis van operating systemen en programmeertalen is een pluspunt. - Je bent een gedreven teamplayeer en neemt initiatief. - Je weet de OT taken zelfstandig te beheren en je kan doelgericht werken. - Je hebt een analytische mindset. - Je kan goed communiceren met verschillende stakeholders (zowel mondeling als schriftelijk). - Talenkennis: Nederlands + Engels (ook technisch).|- De ideale kandidaat heeft een master of bachelor diploma elektromechanica / mechatronics / elektronica of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een uitdagende en zeer veelzijdige job in een klein team met mooie verantwoordelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf. - Je komt terecht in een professionele omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur. - Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket, een (optionele) bedrijfswagen, hospitalisatie en groepsverzekering, extra recuperatiedagen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding. - Doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.