Vacature

Automecanicien - Personenwagens Multimerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1056

Update: 13-10-2021

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een garagebedrijf te Pittem kijken wij uit naar versterking voor het tweekoppig team als automecanicien. - Als mecanicien sta je in voor het onderhoud tot herstelling van personenwagens, carrosserie wordt uitgegeven. - Dus heb je ervaring als automecanicien (personenwagens), ben je een zelfstandige werker en voer je graag de taak van A tot Z af? Bel of mail ons van zodra je kan!

Profiel

- Ervaring als automecanicien - Goede kennis van het Nederlands, Zeer goede kennis van het Engels OF zeer goede kennis van het Frans - Zelfstandige werker, je ziet werk en zal het tot een goed einde brengen - Tewerkstelling van 08u00 tot 17u00, de nodige flexibiliteit kan aan de man gebracht worden (38u per week)

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling van 38u per week. Dit van 08u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00, de nodige flexibiliteit kan sporadisch gegeven worden. Verloning naargelang je ervaring als automecanicien binnen PC 112.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.