Vacature

Badkameradviseur m/v/x

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2855

Update: 27-02-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als badkameradviseur in het filiaal sta je in voor een warm en klantvriendelijk onthaal. Je voelt de klant goed aan, geeft het nodige advies en je kan de wensen van de klant vertalen naar een concreet uitgewerkt voorstel. - Je volgt de offertes en bestelling van heel kortbij op en onderneemt de nodige acties waar nodig. Je ontplooit je als een volwaardig expert in sanitair en biedt aan de vakmensen het nodige advies. - Daarnaast zorg je ervoor dat de toonzaal op elk moment netjes en presentabel oogt voor de bezoekers.

Profiel

- Je hebt interesse in sanitair en je bent bereid om te leren, ervaring in een gelijkaardige functie is een groot pluspunt. - Je bent communicatief, dynamisch en open persoon met overtuigingskracht en een grote dosis commerciële feeling. - Je bent resultaat en oplossingsgericht ingesteld en stelt de klant steeds voorop door je klantgerichtheid en flexibiliteit. - Je bent een echte teamplayer maar je bent in staat om zelfstandig te werken. - Je kan overweg met de courante MS Office toepassingen. - Je bent bereid om op zaterdag te werken (3 op 4 zaterdagen in de maand, vrije dag in de week).

Wij bieden

- Een aangename werkomgeving waar je omringd wordt door enthousiaste en gemotiveerde collega's in een familiale sfeer waar ruimte is voor initiatief en vernieuwing. - Er wordt geïnvesteerd in interne opleidingen voor de medewerkers. - Een boeiende en gevarieerde voltijdse job waar je kan rekenen op de steun van een tof, gedreven en ervaren team binnen een goede werksfeer.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.