Vacature

Bandenmonteur

Referentie: 2158

Update: 07-07-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor een vriendelijke bediening van de klanten. - Je monteert, balanceert en herstelt banden van personen en vrachtwagens in het filiaal.

Profiel

- Je hebt een passie voor auto’s en vrachtwagens. - Je bent klant en resultaatgericht. - Je beschikt over technisch inzicht en gezond boerenverstand. - Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. - Je bent professioneel, eerlijk en betrouwbaar. - Je hebt respect voor mensen en materiaal. - Nederlandse taal machtig. - Rijbewijs B. - Ervaring in de automobielsector is mooi meegenomen.|Diploma, richting autotechniek/carrosserie, of gelijkwaardig door ervaring (bv. hobby).

Wij bieden

- Een familiale werksfeer met toffe collega’s. - Trouwe klanten die jouw advies appreciëren. - Een intensieve productopleiding, een inwerkperiode en grote zelfstandigheid. - Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden. - Een marktconform loon. - Mogelijkheid tot vrijwillige overuren. - Mogelijkheid om deel uit te maken van het depannageteam waarbij je extra premies kan verdienen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.