Vacature

Bediende garage

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1699

Update: 01-04-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor stockbeheer garages. - Optimaliseren van de stock 'wisselstukken' (fysiek en administratief). - Analyseren van de stockrotatie. - Eerste contact met leveranciers: offertes, prijsnegotiaties, bestellingen plaatsten. - Administratief/boekhoudkundig verwerken van bestellingen. - Ontvangen van onderdelen (bestelling controleren + verwerken). - Inplannen van het onderhoud en herstellingen van de wagens/het rollend materieel. - Bij mogelijke last minute wijzigingen in de planning (herstel en onderhoud) de flow proberen herstellen. - Schades aan wagens/rollend materieel in kaart brengen + rapporteren aan de interne schadebeheerder (finance). - Nauwe samenwerking met werkplaatsverantwoordelijke. - Rapporteren aan de Fleet Manager (medezaakvoerder).

Profiel

- Een grondige kennis van trucks en trailers is een pluspunt. Rollend materieel ligt binnen jouw interessegebied. - Ervaring als mecanicien/monteur is een grote troef. - Je bent organisatorisch sterk en flexibel van aard. - Administratie is voor jou geen onbekend terrein. - Je bent communicatief en legt gemakkelijk contacten. - Teamwerk schrikt jou niet af. - Je beschikt over een grondige kennis van MS Office (Word, Excel) en Navision. Je kan gemakkelijk overweg met nieuwe programma's. - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. - Je bent ondernemingsgezind en zoekt actief naar verbeteringen. - Je bent bereid om te werken in Deinze en Ham.

Wij bieden

- Een gevarieerde job in een toonaangevend bedrijf binnen de transport/logistieke sector. - Je komt terecht in een no nonsense, familiale bedrijfscultuur. - Voldoende afwisseling. - Aantrekkelijk salarispakket.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.