Vacature

Bediener automatisch pickingsysteem in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2621

Update: 15-11-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een bediener voor het automatische pickingsysteem. - Je staat in voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van een automatische picking machine. - Je bent verantwoordelijk voor het vullen van het automatisch lagensysteem. - Je helpt in de handmatige picking waar nodig. - Je verplaatst de afgewerkte paletten met een heftruck.

Profiel

- Je bent een teamplayer. - Je hebt een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring in een logistieke omgeving. - Je houdt van manueel werk. - Je kan met een heftruck overweg. - Je bent resultaatgericht en nauwkeurig. - Je hebt enige affiniteit met PC. - Je kan tegen de koude. Hiervoor wordt er in de diepvries gewerkt.

Wij bieden

- Een uitdagende job in een technologisch hoogstaand bedrijf dat continu investeert in duurzame groei. - Een interne opleiding in een dynamisch familiebedrijf met een open cultuur en sterke teamgeest. - Naast jouw verantwoordelijkheden vinden wij het even belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt op je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.