Vacature

Bediener zaagmachine

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 647

Update: 28-12-2023

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Binnen de productie-afdeling van rolluiken op maat, zoeken we een extra medewerker voor het verzagen van aluminium profielen voor de verwerking tot rolluiken.- Je staat in voor het correct verzagen van de aluminium rolluikkastprofielen aan de hand van de productiebon: juiste type profiel/lamel, aantal, afmeting, ... De verzaagde profielen worden per order verzameld en doorgegeven voor de volgende logische fase in het productieproces. In afstemming met je collega's van het magazijn zorg je ervoor dat de correcte aluminium lengtes (juiste type, juiste kleur, aantal...) in voorraad zijn voor de verwerking van de orders. Daarnaast zorg je ook voor het handmatige zaagwerk.-Na het verzagen controleer je de verzaagde profielen op kwaliteit en onderneem je de nodige actie bij het vaststellen van afwijkingen.-Je verhelpt kleine defecten. De machine en je gereedschappen worden door jou onderhouden en schoongemaakt.

Profiel

- Je hebt een stabiele werkervaring en je bent handig, werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail wanneer het op kwaliteit aankomt. - Je bent een flexibele teamplayer met een positieve ingesteldheid, maar kan evengoed zelfstandig werken. - Je beheerst het Nederlands goed, zowel gesproken als geschreven.

Wij bieden

Je werkt in een voltijds dagregime binnen een filevrije omgeving. We bieden jou een gevarieerde job, op lange termijn met een aantrekkelijk loonpakket, maaltijdcheques, anciënniteitsdagen, collectief verlof en 11 extra vakantiedagen vrij te kiezen. Je komt terecht in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is binnen de kunststofverwerkende nijverheid.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.