Vacature

Chauffeur CE

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2580

Update: 15-06-2023

default

Femke Declercq

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als chauffeur C of CE sta je onder begeleiding van een dispatcher, voer je de transportopdrachten uit. - Je bent verantwoordelijk voor de afhaling van goederen bij leveranciers, en je levert deze goederen af op de correcte bestemming. - Administratie is zeer belangrijk in jouw job. - Als chauffeur C of CE zorg je voor de juiste afhandeling van de vrachtdocumenten.

Profiel

- Onze chauffeurs zijn stressbestendig. - Onze sector heeft immers te maken met strikte tijdschema’s. - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid . - Jij bent de eerste en belangrijkste schakel op vlak van controle. - Als chauffeur controleer jij de goederen en documenten op hoeveelheid en kwaliteit en trekt aan de alarmbel bij afwijkingen. - Je spreekt Nederlands en Frans maar kennis van Engels is een meerwaarde. - Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C of CE en hebt ervaring met het rijden van een elektrische transpallet.

Wij bieden

- Afhankelijk van je ervaring, bieden wij jou een contract van onbepaalde duur. - We voorzien een uitdagende job met verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris. - Het (flexibel) uurrooster zal een compromis zijn tussen onze noodzaak en uw voorkeuren. Wij moeten onze leveranciers en klanten immers de klok rond kunnen bedienen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.