Vacature

Binnenschrijnwerker in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2493

Update: 26-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Vervaardigen en monteren van deuren met gedetailleerde afwerkingen en specifieke ontwerpen. - Gebruik van geavanceerde hout- en metaalbewerkingsapparatuur voor precieze resultaten. - Ondersteuning bieden bij de installatie van voltooide deuren op locatie, indien vereist. - Uitvoeren van grondige kwaliteitscontroles om te garanderen dat aan de hoge normen wordt voldaan.

Profiel

- Vereiste kennis in schrijnwerken, ofwel in de hout- of metaalsector. - Ervaring is een voordeel maar geen vereiste; leergierigheid wordt gewaardeerd. - Rijbewijs is noodzakelijk voor transport en installatiewerkzaamheden op verschillende locaties. - Zeer goede Nederlandse kennis voor communicatie met het team en klanten.

Wij bieden

- Als binnenschrijnwerker krijg je de kans om ambachtelijke vaardigheden te ontwikkelen in een gespecialiseerde omgeving. - Mogelijkheden voor verdere opleiding, zowel in hout- als metaalbewerking. - Werkuren overdag (8:00 - 17:00 en vrijdag 7:00 - 12:15). - Vaste indienstname na een succesvolle interimperiode. - Een stimulerende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.