Vacature

Boekhouder

Referentie: 1430

Update: 23-02-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Iemand die reeds voldoende ervaring in een kantoor wist op te bouwen en die nu op zoek is naar de volgende stap in zijn carrière kan hier terecht! Dit kantoor gaat namelijk op zoek naar iemand die het team kan ondersteunen, en die zijn kennis ook met de anderen wil delen. Je krijgt niet alleen je eigen klantenportfolio toegewezen, maar zorgt ook dat je minder ervaren collega's kwaliteit afleveren. Voor je eigen klantenportfolio beheer jij de dossiers van A-Z. Dat wil zeggen dat je zal zorgen voor alles gaande van het inboekwerk tot de eindbesprekingen. Uiteraard zal je je hierin laten bijstaan door junior dossierbeheerders. Je zal opleiding geven aan de minder ervaren dossierbeheerders en ziet erop toe dat zij ook kunnen groeien in hun functie.

Profiel

Bachelor Accountancy-Fiscaliteit Graduaat boekhouden aangevuld met ervaring Minstens 8 jaar ervaring in een boekhoud- of accountantskantoor Je hebt een sociale persoonlijkheid en een goede ingesteldheid. Jouw kennis delen met mensen doe je dan ook spontaan, en uit anderen helpen groeien haal je zelf voldoening!

Wij bieden

Dit kantoor kent meerdere vestigingen verspreid over West-Vlaanderen en groeide de laatste jaren uit tot een van de meest gekende namen in de streek.Dat zal ervoor zorgen dat je de kans krijgt om je netwerk uit te bouwen en te werken voor een kantoor waar medewerkers en een familiaal gevoel centraal staan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.