Vacature

Boomscheerder in 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2734

Update: 04-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als boomscheerder sta je in voor het scheren en overbomen van kettingbomen op de VTA machine. Dit houdt onder meer in dat je instaat voor het: - Programmeren en instellen van de machine adhv verschillende parameters (vb aantal draden, breedte van de boom, snelheid, debiet, temperatuur, druk...) - Starten en opvolgen van het scheerproces/productieproces - Controleren van de rekken met bobijnen, de spanning, de netheid en de werking van de machineonderdelen (naalden, scheerrekken, messen, detectoren voor gebroken draden,....) - Voorzien van de werkpost van bobijnen, bomen, ... en de bobijnen of garens op de machine installeren

Profiel

- Passie voor het vak is een must en dit combineer je met nauwkeurig en fijn werk. - Samen maken we een exclusief product, resultaat en teamwork geven je dus energie. - Je hebt inzicht en bent in staat het overzicht te bewaren. - Je houdt van een fysieke job en hecht belang aan stiptheid, orde en netheid. - 2 ploegen (voormiddag en namiddag) is voor jou ideaal! - Je kan communiceren in het Nederlands. - Ervaring met een weversknoop, in het scheren van bomen of als bobijnopzetter in een scheerderij zijn bonuspunten.

Wij bieden

- Je bent een belangrijke schakel en komt in een persoonlijke en familiaal bedrijf terecht! - Je maakt deel uit van een financieel sterk bedrijf. - Je krijgt meteen een vast contract. - Je krijgt de kans om je volop te ontwikkelen en wij voorzien van opleiding. - We staan open voor jouw ambities op termijn. - Aantrekkelijke verloning in verhouding met jouw ervaring en engagement. - Ploegtoeslag en maaltijdcheques.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.