Vacature

Bordenbouw / kableur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1513

Update: 11-03-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat autonoom in voor de montage en/of kablage van het bord volgens ons elektrisch schema. Kwaliteit en afwerking zijn zeer belangrijk en worden enorm gewaardeerd.

Profiel

- Grondige kennis van industriële elektriciteit. - Minimum 3 jaar ervaring in continu kablage van verdeelborden of stuurborden. - Ervaring met het plooien van koperen latten is een pluspunt. - Je bent een teamplayer en sociaal geëngageerd om in groep te werken. - Je kan constant in het atelier werken. - Je hebt een proactieve houding en je beschikt over de nodige 'drive'. - Je straalt de waarden en missie uit van het bedrijf.

Wij bieden

- Een aantrekkelijk salaris volgens kennis en ervaring. - Open communicatie. - Concrete groeikansen. - Collegiale werksfeer. - Moderne werkomgeving met alle nodige middelen. - Indien nodig bijkomende interne opleiding in de werkplaats. - Mogelijkheid free Wifi tijdens de pauzes.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.