Vacature

Bordenbouwer

Referentie: 1452

Update: 02-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

op basis van E-plan schema's bouw je vanaf een lege kast het complete elektrisch stuur-,regel-en vermogensbord in ons atelier je wordt voorzien van alle nodige materiaal door de magazijnier, samen met de projectleider je maakt een unieke kast met bijhorende montageplaat je plaatst de onderdelen zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere componenten je brengt de bedrading en de labeling aan je test het bord samen met de projectleider

Profiel

Kennis Siemens materiaal is een pluspunt collegiale werkattitude klantgerichte ingesteldheid zin voor afwerking en perfectie |In het bezit zijn van een BA4-attest Minimum 6de of 7de jaar BSO- of TSO-opleiding elektriciteit Min. 5 jaar ervaring correct lezen van elektrische schema's (Eplan)

Wij bieden

Je komt terecht in een groeiend en innovatief bedrijf met jarenlange ervaring in de sector. We hebben enorm veel technische kennis in huis om te blijven innoveren en in te spelen op de noden van de markt. Een goede ondersteuning van de projectleider een aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen een 40-uren week = 32 verlofdagen verlofperiode is vrij te bepalen in samenspraak met collega's Ecocheques 250 euro/jaarbasis parkeerplaats op het bedrijf extra interne opleidingen VCA gecertificeerd bedrijf Je komt terecht in een groeiend en innovatief bedrijf met jarenlange ervaring in de sector. We hebben enorm veel technische kennis in huis om te blijven innoveren en in te spelen op de noden van de markt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.