Vacature

Buitenschrijnwerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1229

Update: 24-12-2021

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Om de groei van het bedrijf verder mogelijk te maken, zoekt onze klant een buitenschrijnwerker. - Het plaatsen van ramen, deuren, poorten alsook de omlijstingen ervan. - Je werkt voornamelijk met hout, aluminium en pvc. - Je vervaardigt en plaatst buitenschrijnwerk, ramen, deuren, poorten,... voor nieuwbouw en renovatie. - Je monteert het beslag en doet de nodige afregeling. - Je bekleedt ramen en deuren uit. - Je plaatst buitenbekledingen in hout of kunststof.

Profiel

- Je bent een gemotiveerd persoon met een technische interesse en inzicht. - Je kan plannen lezen. - Je beschikt over de nodige ervaring als schrijnwerker. - Je bent klantgericht, flexibel. - Je bent stipt en nauwkeurig en weet van aanpakken.

Wij bieden

- Een dynamisch top team, waarin ze je met open armen ontvangen. - Een technical supervisor die je intensief coacht in het veld. - Een veelzijdige, zelfstandige job met flexibele werkuren.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.