Vacature

bulkchauffeur

Referentie: 2983

Update: 10-05-2024

default

Marie Litaer

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Je organiseert of controleert het laden van goederen in de bulkwagen-Je vervoert de veevoeders naar de verschillende landbouwbedrijven en blaast het veevoer in de aangeduide silo's.-Je controleert de conformiteit van de goederen samen met de klant.-Je draagt zorg voor je vrachtwagen en materiaal zoals een goede huisvader.-Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in dagdienst.-Je start de dag tussen 4 uur en 6 uur en weet dat een gemiddelde werkdag een 13 uren duurt.-Enkele dagen uitslapen in de week vormt voor u geen probleem.

Profiel

-Je bent in het bezit een bestuurderskaart en een rijbewijs CE, incl. uw scholing code 95 en uw medische schifting.-Je neemt graag verantwoordelijkheid, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor veiligheid.-Affiniteit met de landbouw is een pluspunt.-Enige technische kennis is aangewezen.-Je hebt zin voor nauwkeurigheid.-Je bent communicatief en klantgericht.

Wij bieden

-Een persoonlijke begeleiding in de eerste dagen.-Baanzekerheid en de mogelijkheid om alle interne opleidingen te volgen op onze kosten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.