Vacature

Calculator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 918

Update: 10-09-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Onze klant, gericht naar techniek en groene technologie, kijken uit naar versterking van het team. Namelijk een Calculator. - Als calculator bereken en analyseer je de kosten; verzorg je de prijscalculaties en offertes en beoordeel je deze in relatie tot de geldende voorschriften en kwaliteitseisen; opstellen van voor en nacalculaties; verzorging van een correcte rendementsberekening; uitwerken van openbare aanbestedingen; verzorgen van opdrachtdossiers aan de projectmanagers; adequate vastlegging van afspraken; pro actief meedenken en initiatiefname.

Profiel

- Technisch onderlegd - Deadlines kunnen behalen, stressbestendigheid - Administratieve vaardigheden - Vlotte kennis van het Nederlands, Engels en Frans; zowel telefonisch als schriftelijk - Rijbewijs B - Computerkennis (courante toepassingen binnen Word, Excel, Outlook) - Bachelordiploma Techniek, of relevant aan de functie

Wij bieden

Een gevarieerde functie als calculator in een dynamisch bedrijf in volle groei.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.