Vacature

Calculator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2856

Update: 28-02-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Dit is je job… - Het voorbereiden en voor-calculeren van de projecten en openbare aanbestedingen op basis van de bestekken. - Aanvragen van prijzen bij leveranciers, maken van prijsvergelijkingen en op basis hiervan offertes opstellen. - Je maakt prijsoffertes op voor klanten op basis van de bestaande prijzen. - Je werkt nauw samen met de projectleiders en takverantwoordelijken, zorgt voor een efficiënte, vlotte dossieroverdracht en houdt de voortgang van de projecten bij. - Kortom: Je bent een belangrijke schakel in het succesvol uitvoeren van de projecten

Profiel

- Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een bouwkundige richting. - Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een vergelijkbare functie. - Je kunt goed omgaan met de strakke deadlines. - Je werkt analytisch en georganiseerd. - Je spreekt vloeiend Nederlands en je bent bereid je te verdiepen in Franstalige bestekken.

Wij bieden

Wij bieden je een leuke job aan in een groeiend familiaal bedrijf, waarbij je terecht komt in een leuke ploeg met gemotiveerde collega's. - Een marktconforme verloning volgens kennis en ervaring in de sector. - Daarnaast krijg je ecocheques en een hospitalisatieverzekering bij vaste in diensttreding. - Een vast contract na een geslaagde inloopperiode. - Je eigen smartphone. - Tal van opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.