Vacature

Calculator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2869

Update: 11-03-2024

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

calculatie van ramen, deuren, gordijngevels, gevelbekleding....-verwerken van prijs aanvragen, het maken en opvolgen van offertes. Je bestudeert bouwplannen en maakt op basis daarvan een juiste calculatie die je verwerkt tot een offerte met een programma.- bespreken van offertes met de verkoper zodat hij deze kan verdedigen bij de klant.- Je staat ook in voor het opvangen van klanten en prospecten in de toonzaal en het bespreken van de offertes.- je biedt een technische ondersteuning aan de klant.

Profiel

Wij bieden

Een boeiende en leerrijke job in een multidisciplinair team.je krijgt een degelijke opleiding.je komt terecht in een dynamisch, sterk groeiend bedrijf die toonaangevend is voor buitenschrijnwerk in Belgiëeen uitdagend rol met een hoge eigen verantwoordelijkheid.een voltijds uurrooster 39u

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.