Vacature

Celleider ES | 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2600

Update: 19-07-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je leidt de productieactiviteiten en zet efficiënt in op de middelen (resources, machines, infrastructuur) binnen jouw team in overeenstemming met de veiligheids en de milieuvoorschriften, de productie orders en procesparameters, de interne en externe normen en de planning (maten van het product, de vereiste kwantiteit, het vereiste materiaal en de volgorde van werken) om kwalitatieve producten af te leveren. - Je onderhoudt goede contacten met zowel de operatoren en andere afdelingen als extern met leveranciers. - Je neemt zelfstandig beslissingen in verband met veiligheid, kwaliteit, machine of procesproblemen, personeel, noodgevallen. - Je verdeelt en stuurt eventueel de geplande CNC opdrachten en taken bij. - Je motiveert, ondersteunt en coacht de medewerkers op vlak van motivatie, persoonlijke ontwikkeling en groei. - Je geeft leiding aan een 20 tal operatoren. - Je geeft constructief feedback over gedrag, competenties en prestaties. - Je beheert prestaties en afwezigheden van de operatoren en houdt de kwalificatiematrix binnen de eigen ploeg up to date.

Profiel

- Je behaalde een diploma technisch secundair onderwijs of bent gelijkwaardig door ervaring; - Je beschikt over een certificaat heftruck, BA4, zoneverantwoordelijke en volgt een interne digitale opleiding; - Je hebt een jarenlange ervaring in een CNC productieomgeving; - Je hebt in dat verband materiaalkennis, inzicht in de werking van de machines, kennis van gereedschappen en meetmiddelen, planlezen, lezen van de CNC programmeertaal,… - Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede basiskennis van het Engels; - Je bent stressbestendig en houdt het hoofd koel wanneer je regelmatig geconfronteerd wordt met onvoorziene omstandigheden (wijziging in planning, machinebreuken, personeelsbezetting,…); - Je bent zeer zelfstandig maar kan ook vlot samenwerken, over de afdelingen heen. - Je bent bereid te werken in een 2 ploegensysteem.

Wij bieden

- Je komt terecht in een bedrijf waar welzijn, veiligheid en duurzaamheid de kernwaarden zijn. - Je komt terecht in een stabiel, internationaal bedrijf met naam en faam over de hele wereld en werkt in een collegiale sfeer. De klant streeft naar innovatie en besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. We dragen zorg voor het milieu en voor elkaar. - Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur. - Een boeiende job in een gevestigd, internationaal bedrijf en een veilige werkomgeving - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen. - Krijgt de kansen om je optimaal te ontplooien en je wordt gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.