Vacature

Chauffeur autolaadkraan

Referentie: 1581

Update: 18-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het transport naar de werven. - Je rijdt regelmatig naar leveranciers om afhalingen en leveringen te doen. - Je bent verantwoordelijk voor de leveringen bij klanten. - Je staat in voor het laden en lossen van verandaonderdelen met de kraan op de werf. - Je rapporteert rechtstreeks aan de planningsverantwoordelijke. - Je rijdt met een nieuwe autolaadkraan Man TGS 35 ton / 40 meter met fly yip.

Profiel

- Je beschikt over een rijbewijs CE met daar bijhorend een medische schifting, bestuurderskaart en een attest vakbekwaamheid. - Je hebt een oog voor nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidszin. - Je hebt een grote beroepsfierheid en behandelt met grote zorg de autolaadkraan die een belangrijk uithangbord is. - Een eerste ervaring als chauffeur is een vereiste. - Veiligheid is voor jou prioritair. - Je bent oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig. - Je haalt voldoening uit het goed voltooien van een opdracht.

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.