Vacature

Chauffeur C/CE met autolaadkraan

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2512

Update: 08-05-2023

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je transporteert materialen zoals graafmachines, tractor, schaarliften en kerstverlichting met diepteladder naar verschillende werven in heel België. - Je voert aan en af van palen. - Je werkt met een autolaadkraan - Je controleert en onderhoudt de vrachtwagen, oplegger en toebehoren. - Je zorgt voor de noodzakelijke documenten en digitale rapportering. - Je kijkt dagelijks naar oliepeil, bandendruk, brandstof en uitvoering van basisonderhoud aan het voertuig. - Je volgt de instructies van de ploegbaas en/of werfleider op en zorgt ervoor dat het werk tijdig en kwalitatief wordt uitgevoerd.

Profiel

- Je bent in het bezit van een rijbewijs C/CE. - Je hebt minimum 1 jaar ervaring als chauffeur - Je hebt ervaring met fysiek werk en buitenwerk - Veiligheid komt op de eerste plaats - Je hebt een goed kennis van het nationaal wegennet, wettelijke bepaling en wettelijke voorgeschreven transportdocumenten. - Je kunt vlot communiceren in het Nederlands / Frans / Engels.

Wij bieden

- Competitief salaris - Groepsverzekering - Hospitalisatieverzekering - €250/ECO cheques per jaar - Bedrijfsrestaurant

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.