Vacature

Chauffeur C/CE Vleesvervoer

Referentie: 2307

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het beleveren van vlees aan slagerijen en winkels. - Het laden en lossen van de vrachtwagen. - Het basisonderhoud van de vrachtwagen.

Profiel

- Je bent minstens in het bezit van een rijbewijs C of CE. - Je bent stipt en flexibel ingesteld. - Je bent een sociaalvaardig persoon met een veilig rijgedrag. - Je werkt hygiënisch en met respect voor het product en de klant.

Wij bieden

- Je komt terecht in een toonaangevende onderneming in de productie van kwaliteitsvol varkensvlees. -We bieden jou een job in de buurt aan, in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling en bieden we jou de kans om door te groeien naar chauffeur CE. -Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring. - Daarnaast kan je er op rekenen dat we voldoende werkzekerheid hebben en garanderen wij een correcte en tijdige verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.