Vacature

Chauffeur CE / bulktransport in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2968

Update: 30-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek een betrouwbare en ervaren chauffeur CE voor bulktransportdiensten. - Als onze chauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoeren, vullen en lossen van bulkgoederen bij klantsilo's. - Het besturen van een bulktransportvoertuig. - Laden en lossen van materialen bij klantlocaties. - Veilig navigeren en bedienen van de apparatuur op de bulkwagen, inclusief werkzaamheden op hoogte.

Profiel

- In het bezit is van een geldig CE-rijbewijs. - Geen hoogtevrees heeft, aangezien je regelmatig op de bulkwagen moet klimmen. - Zelfstandig kunnen werken en betrouwbaar zijn. - Ervaring heeft met soortgelijke werkzaamheden is een plus.

Wij bieden

- Stabiele werkuren (vaste daguren: 8u per dag) die passen bij jouw levensstijl, met korte dagelijkse routes van ongeveer 50km. - Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start aan €14,76 bruto met €1,71 nettopremie per uur. - Vaste werkuren die passen bij jouw levensstijl. - Een prettige werkomgeving waar jouw inzet gewaardeerd wordt. Aangename, collegiale werksfeer waarbij je geen nummer bent. - Flexibilieit voor mensen die bijverdienste zoeken met vaste werkuren (bvb 4u/dag). - Onmiddellijke opstart!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.