Vacature

Chauffeur CE nationaal transport

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2974

Update: 07-05-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als vrachtwagenchauffeur CE voor nationaal transport ben je verantwoordelijk voor het ophalen van auto's binnen België en het veilig afleveren ervan in de garage of bij nabijgelegen klanten. Je bent het gezicht van het bedrijf op de weg en draagt bij aan de reputatie van uitmuntende service. - Laden en lossen van auto's volgens de opgegeven planning. - Het controleren van boorddocumenten en ervoor zorgen dat alle benodigde papieren in orde zijn. - Je zorgt er voor dat sleutels, reservesleutels en reservewielen etc. aanwezig zijn in de wagen. - Je zorgt voor een veilige en efficiënte rijstijl en naleving van verkeersregels en voorschriften. - Klantgericht optreden en eventuele vragen of problemen onderweg oplossen.

Profiel

- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95. - Je hebt al enige ervaring als chauffeur CE. - Goede kennis van de Belgische wegen en verkeersregels. - Verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. - Je bent de Nederlandse taal machtig en bezit een goed woordje Frans.

Wij bieden

Je komt terecht in een familiebedrijf waar er belang wordt gehecht aan veiligheid en punctualiteit waarbij je kan rekenen op: - Een recent aangekochte vrachtwagen waarmee je rondrijdt. - Een competitief salaris. - Een prettige werkomgeving met een hecht team.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.