Vacature

Chauffeur CE op koer (nacht)

Referentie: 2300

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het verplaatsen van opleggers op het terrein. - Je zorgt ervoor dat de juiste oplegger op het juiste moment aan de juiste laadkade staat. - Je weegt de vrachtwagen op de weegbrug en kan ook overweg met het invullen van transportdocumenten. (CMR’s enz.) - Je bent bereid om te werken in de vaste nacht van maandagavond tem vrijdagavond. (start shift varieert van dag tot dag tussen 21u30 en 23u) - Je staat ook in voor het lossen van leeggoed met heftruck (en registreren ervan).

Profiel

- Je kan vlot manoeuvreren met de vrachtwagen. - Je kan rijden met een vrachtwagen CE (rijbewijs hoeft niet gezien het transport op eigen site is). - Je spreekt voldoende Nederlands en/of Engels.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens één van de grootste spelers in zijn sector is. - We bieden jou een job aan, in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring. Daarnaast garanderen we een correcte en tijdige verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.