Vacature

Chauffeur CE regio Tielt

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2053

Update: 20-06-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Dit bedrijf heeft vijf vrachtwagens en 2 tractors in huis. - De capaciteit voor vloeibare mest: 32 ton, voor vaste mest 30 ton. - Twaalf aanhangwagens en twee 3 assers hebben we ter beschikking. - Ideaal voor alle soorten transporten, zowel voor vaste als vloeibare transporten.

Profiel

- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE - Onze doelgroep? - Vooral agrarische bedrijven, kwekers en groothandelaars. - Transporteren van vloeibare en vaste mest, en buiten het mestseizoen ook aardappelen, bieten, en afvalproducten.

Wij bieden

- Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, en respecteren de wegcode optimaal. - De zaakvoerder voert zelf transporten uit, en is dus heel nauw betrokken bij de opdrachten. - Groot of klein transport? - Dit bedrijf heeft ongetwijfeld het juiste vervoer in huis en is klaar voor een nieuwe werknemer!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.