Vacature

Chauffeur CE Veevoeder

Referentie: 2305

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je voert het varkensvoeder en lost deze bij de klanten. - We verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal. - Je bent bereid om nu en dan ook op zaterdag te werken.

Profiel

- Je bent in het bezit van een rijbewijs C of CE en kunt reeds een eerste werkervaring als chauffeur C of CE voorleggen. - Affiniteit met de landbouwsector is een pluspunt. - Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een flexibel persoon. - Je bent bij voorkeur in het bezit van Code 95. - Je spreekt vloeiend Nederlands.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens een van de grootste spelers in zijn sector is. - We bieden jou een job in de buurt aan, in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw kennis en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.