Vacature

CNC bediener draaien en frezen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2675

Update: 25-10-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als CNC bediener sta je in voor het nauwgezet verwerken van de metalen stukken. - Je bedient CNC machines en bent verantwoordelijk voor het correct bepalen en instellen van de parameters. - Op basis van het originele plan voer je controles en metingen uit op de afgewerkte stukken. - Kennis van verschillende tools, zoals een schuifmaat, is hierbij belangrijk. - Nauwkeurigheid is een must voor het invullen van de maand en dagbladen en de dagelijkse rapportering aan je collega’s.

Profiel

- Je hebt een A3/A2/A1 elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. - Nog nooit met een CNC machine gewerkt? Dan verwachten we dat je afstudeerde in TSO of BSO, in een mechanisch georiënteerde richting of metaalbewerking. Achtergrondkennis van metaalbewerking, meettechnieken en tolerantiebepalingen is vereist.

Wij bieden

- Je komt terecht in een tof team en werkt vanuit het atelier in Roeselare. - Je werkt standaard van 7u30 tot 16u maar stelt je flexibel op naar occasionele overuren toe. - Op termijn wordt gevraagd om te werken in een afwisselend uurrooster met je collega’s. Starten doe je dan om 6u in plaats van 7u30. - Als CNC bediener is je verloning bespreekbaar volgens ervaring. - Je krijgt bij de opstart een bedrijfswagen met tankkaart voor privégebruik. Alle gereedschappen, kledij en persoonlijke beschermingsmiddelen worden door ons voorzien. - Daarbovenop mag je ook rekenen op bijkomende veiligheidsopleidingen (heftruck, hoogwerker, rolbrug, etc.).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.