Vacature

CNC-draaier 2-PLOEGEN / VASTE NACHT

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 546

Update: 15-02-2021

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, bedienen en instellen van CNC gestuurde verspaningsmachines en de controles van de afgewerkte producten. Wanneer je fouten detecteert, zoek je uit op welke manier je de machine zal bijsturen. - Je stelt bewerkingsprogramma's op punt of wijzigt deze en je kan een basisprogramma opstellen. - Je bepaalt de verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie,...) van het stuk en het gereedschap. - Je zorgt er voor dat de machine niet stilvalt. - Als trotse medewerker hecht je erg veel belang aan kwaliteit en controleer je dit ook in elke stap van het proces. Je stuurt onmiddellijk bij waar nodig zodat het eindproduct perfect voldoet aan de eisen van de klant. - Je bewaakt continue de orde en netheid in en rond de machine van jouw lijn. - Je rapporteert je dagelijkse resultaten en vult tijdig en correct de productiebonnen aan. - Je zorgt voor een goede ploegoverdracht met jouw collega's van de volgende shift.

Profiel

- Je getuigt van technisch inzicht, kent de basis van het werken met pc’s en je hebt een grote interesse in computergestuurde machines. - Je hebt een opleiding mechanische vormgeving genoten of een gelijkwaardige ervaring. Door deze opleiding of werkervaring heb je kennis van Fanuc sturing. - Je bent zelfstandig, nieuwsgierig en uiterst nauwkeurig. Én vooral onverbiddelijk als het op kwaliteit en veiligheid aankomt. - Je houdt van het zoeken naar continue verbeteringen van het productieproces en de afgewerkte producten. - Je werkt in het 2 ploegenrooster (38u/week): Maandag t.e.m. donderdag: 5u00 tot 13u15 en 13u15 tot 21u30. Vrijdag: 5u00 – 11u15 en 11u15 – 17u15. Nachtrooster is ook mogelijk (38u/week): Zondagavond t.e.m. maandagochtend: 21u00 tot 5u00 Maandagavond t.e.m. vrijdagochtend: 21u30 tot 5u00.|Diploma mechanische vormgevingstechnieken/diploma cnc draaier/ of gelijkwaardig met aantoonbare relevante ervaring.

Wij bieden

- Werken in een gepassioneerd team dat in een familiale sfeer steeds samen naar een topresultaat streeft. - Elke starter wordt via een intern opleidingstraject tot operator of specialist opgeleid. - Interne doorgroeimogelijkheden en carrière keuzes. - Een aantrekkelijk loon (ploegenpremie 10% of nachtpremie 20%) met eindejaarspremie en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en anciënniteitsvoordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.