Vacature

CNC draaier / frezer - 2-PLOEGEN OF VASTE NACHT

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 2555

Update: 26-05-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Aan de hand van een technisch plan bedien je meerdere CNC machines. - Je monteert het gereedschap in de machine, stelt de machine correct af en de juiste parameters in. - Je ziet toe op een vlot verloop van het productieproces. - Je bewaakt de kwaliteit van de afgewerkte producten: je meet de stukken op, registreert de gegevens en past de parameters aan indien nodig.

Profiel

- Je hebt een A2 diploma mechanische vormgevingstechnieken of gelijkwaardig door ervaring, - Je hebt technische kennis en inzicht. Je kan planlezen, meten, machines besturen, … - Je hebt enkele jaren ervaring als CNC machinebediener. - Je hebt zin voor veiligheid en oog voor kwaliteit. - Je bent in staat om zelfstandig te werken en bent flexibel om meerdere machines te bedienen. - Je werkt nauwkeurig en correct. - Je wil werken in een tweeploegensysteem of in de vaste nacht.

Wij bieden

- Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur, - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving, - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen, - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.