Vacature

CNC Frezer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1893

Update: 13-05-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het freeswerk van stalen raamprofielen en deurprofielen. - Je bent de eerste schakel in ons productieproces. - Je voert de staalprofielen aan en bewerkt ze met de CNC gestuurde freesmachine. - Je controleert de geproduceerde stukken en voert ze af naar de collega's van de volgende werkpost. - Je merkt storingen op en signaleert ze of verhelpt ze. - Je kan rekenen op je collega's voor raad en hulp, ook omgekeerd.

Profiel

- Je hebt bij voorkeur een A2 technische opleiding gehad. - Een frezer die zelfstandig een plan kan lezen. - Gemotiveerd om nauwkeurig te werk te gaan. - Je kan goed zelfstandig werken, met de nodige flexibiliteit. - Jouw orde en netheid zorgen voor ieders veiligheid.

Wij bieden

- Een vaste job (na je uitzendperiode) in een kerngezond, ambitieus familiebedrijf waar transparantie, respect, klantgerichtheid en kwaliteit voorop staan. - Interne opleiding. - Een job die wat denkwerk vraagt, samenwerking, oplettendheid én waarop je zeker trots kan zijn bij aflevering van het project. - Lichtrijke, veilige en propere werkomgeving. - Modern, automatisch CNC gestuurd machinepark. - Fijne, ervaren collega's, een afterwork bar en feestjes bij gelegenheid. - Aantrekkelijke verloning volgens ervaring, aangevuld met dagelijks vers fruit, fietsleasing, hospitalisatieverzekering, etc...

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.