Vacature

CNC Machineoperator - 2 PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2484

Update: 21-03-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bedient een geautomatiseerde, CNC gestuurde draaibank. De programma’s in Fanuc sturing zijn voorgeprogrammeerd. - Je zorgt voor een vlotte omstelling en programmawissel. - Deze draaibank draait vooral in onze kunststof polyurethaan. Deze kunststof leer je dan ook goed kennen en bewerken. - Je staat in voor het opmeten, instellen en monteren van snijgereedschappen. - Eens de machine vlot draait, zorg je voor een vlotte toevoer van wielen. - Na een (visuele) kwaliteitscontrole plaats je de afgewerkte producten netjes in bakken. - Met een (elektrisch) transpallet sta je in voor logistieke taken rond jouw machine. - Je denkt en werkt mee in het Productie Systeem (5S, kata, SMED, Opera, 5 min meeting, enz).

Profiel

- Je bent gemotiveerd, leergierig en nauwkeurig. - Je bent handig en praktisch aangelegd. - Je eist van uzelf orde en netheid, en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte producten. - Je werkt graag zelfstandig, maar ook in team. Goed overleg met je collega in de tegengestelde ploeg is belangrijk. - Je hebt een goede kennis van verspaningstechnieken. - Je kent de invloed van voeding, snijsnelheid en snedediepte op het verspaningsproces. - Ervaring met instellen van machines is vereist. - Je kan nauwkeurig meten met een micrometer en schuifmaat. - Je kan vlot overweg met een computer. - Je kan goed Nederlands begrijpen, spreken, lezen en schrijven. - Attest planlezen en meettechniek is een meerwaarde.|- Je beschikt over een 3e graads BSO of TSO diploma in metaal of houtbewerking.

Wij bieden

- Je komt terecht in een gepassioneerd team dat in een familiale sfeer steeds samen naar een topresultaat streeft. - Elke starter wordt via een intern opleidingstraject tot operator of specialist opgeleid. - Interne doorgroeimogelijkheden en carrièrekeuzes. - Een aantrekkelijk loon (met ploegenpremie 10%) binnen metaalsector met eindejaarspremie en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en anciënniteitsvoordelen.- Voltijds in 2 ploegen (38 uur/week): ma. tot don.: 5u tot 13u15 en 13u15 tot 21u30 vrij.: 5u tot 11u15 en 11u15 tot 17u15 - Opstart en opleiding in dag (38 uur/week): ma. tot don.: 7u30 tot 12u en 12u45 tot 16u30 vrij.: 7u30 tot 12u30

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.