Vacature

CNC operator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1787

Update: 22-04-2022

default

Peggy Crevits

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een firma regio Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator- Je werkt zaterdag voormiddag. In de week heb je een vrije dag. - Je stelt de machine zelfstandig in - Je leeft alle afspraken en veiligheidsvoorschriften na. - Je werkt samen met de collega’s en draagt bij tot de klantentevredenheid. - Je hebt geen problemen met zaterdag voormiddag te werken van 8-12u, in de week heb je een vaste vrije dag.

Profiel

- Je hebt interesse /kennis in hout - Je hebt een heftruckcertificaat. Ervaring met een zijlader is een troef. - Je bent verantwoordelijk en zorgvuldig. - Je bent flexibel en respectvol ingesteld. - Je organiseert je werk efficiënt en zelfstandig. - Je beheerst het Nederlands zeer goed.

Wij bieden

- Vast contract na een positieve interim periode - Je komt terecht in een sterk groeiend familiebedrijf - Job met veel variatie. - Competitief loon - Een vrije dag in de week - Volledig nieuwbouw, met nieuwe heftrucks - Maaltijdcheques

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.