Vacature

CNC operator

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2125

Update: 05-07-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een CNC freesmachine met Mazatrol, Heidenhain, Philips en Fidia sturing voor het maken van unieke stukken in staal of aluminium. - Je bent ook bereid om op een conventionele freesmachine te werken. - Je respecteert productie- en kwaliteitsnormen en voert zelf de controle uit op afgewerkte stukken. - Je bent in staat om zelf eenvoudige freesprogramma’s te schrijven. - Je staat in voor het primair onderhoud van de machine, alsook voor de orde en netheid op de werkpost. - Draaien, rondslijpen en vlakslijpen, vonken, alsook montage kunnen ook tot uw takenpakket behoren.

Profiel

- Een aantal jaren ervaring in een productie omgeving is pluspunt, ook indien het andere verspanende bewerkingen betreft: draaien, rond of vlakslijpen, frezen, vonken - Technisch inzicht en passie voor mechanica - Technische tekeningen kunnen lezen en interpreteren - Bereid om in 2 ploegenstelsel te werken na de inwerkperiode.

Wij bieden

- Je kan rekenen op een boeiende en veelzijdige werkomgeving binnen een internationale context. - Je komt terecht in een moderne en goed uitgeruste werkplaats. - Je inzet en deskundigheid belonen wij met een concurrentieel salarispakket.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.