Vacature

CNC-Operator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2341

Update: 02-11-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het verwerken van de productie opdrachten door het frezen en zagenvan aluminium en kunststofplaten op één van de bewerkingscentra. - He voorbereiden van de werkorders in het ERP pakket. Je maakt daarbij gebruik van Biessesoftware en AutoCAD. - Het uittekenen van ontwerpen van deurdesigns voor de klanten en de verschillende productie sites.

Profiel

- Je beschikt over een relevante ervaring met CNC plaatbewerking in metaal, kunststof of hout. Bij voorkeur heb je reeds gewerkt met machines uit het ROVER gamma en met Biesse software. - Je ziet werk, bent praktisch ingesteld en hebt wil om te presteren en bij te leren. - Je bent een teamplayer. - Je draagt orde en netheid hoog in het vaandel en hebt oog voor de kwaliteit van je werkstuk. - Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wij bieden

- Een gevarieerde job in een toonaangevend bedrijf met een sterk financiële achtergrond. - Een marktconforme verloning. - Zicht op een vaste betrekking na een positieve inloopperiode. - Een 39uren werkweek waarbij je steeds op vrijdagnamiddag vrij bent.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.