Vacature

CNC Operator in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2885

Update: 11-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als CNC operator in het atelier zijn je handen dagelijks meer dan goud waard. - Je staat in voor het zorgvuldig op maat vervaardigen van divers koeltoonbankmeubilair bestemd voor de klanten (bakkers, beenhouwers, supermarkten, ...). - Je bent een polyvalente medewerker en stelt je flexibel op. Je bent aldus een belangrijke schakel in de organisatie waar alles in eigen huis wordt geproduceerd. - Elke toonbank en elk meubel zijn bovendien uniek en worden op maat van de klant gemaakt.Bedienen van CNC-machines of, wanneer de noodzaak zich voordoet, andere houtbewerkingsmachines (bv. opdeelzaag, schaafbank, ...) voor het nauwkeurig bewerken van diverse materialen.Controleren en instellen van de machines volgens technische specificaties en productieplanning.Samenwerken met het productieteam om een efficiënt productieproces te garanderen.

Profiel

- Je volgde een technische richting/ hebt een specifiek diploma houtbewerking en beschikt over een algemene ruime kennis, interesse en ervaring in houtbewerking. - Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B. - Je spreekt vlot Nederlands. - Een probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en de capaciteit om zelfstandig te werken typeren jou. - Je werkt zorgvuldig en met oog voor detail. Je houdt van én gaat voor een tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat. - Je kan vlot overweg met CNC machines en aanvullend met overige houtbewerkingsmachines (bv. opdeelzaag). - Je heb een technische achtergrond en kennis van CNC-programmering en technieken. - Je bent bekend met diverse materialen en meetinstrumenten. - Veiligheid is voor jou belangrijk, je respecteert dan ook altijd de veiligheidsregels en verwittigt jouw leidinggevende onmiddellijk in geval van gevaarlijke situaties. - Je bent een teamspeler en communiceert vlot met je collega's. - Jouw vakkennis en de kwaliteit van je werk zijn van groot belang voor het waarborgen van onze dienstverlening. - Je hebt verdere interesses in de bussiness.

Wij bieden

- Vast contract van onbepaalde duur in een stabiele gezonde onderneming - 20 wettelijke feestdagen - 16 extra verlofdagen - Ecocheques - Interne opleiding CNC en een ervaren collega waarop je kan terugvallen - Filevrije omgeving te Aalter - Open werksfeer - Familiaal bedrijf en toffe collega's die klaar staan om je te begroeten - Doorgroeimogelijkheden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.