Vacature

CNC-operator METAAL

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 795

Update: 16-06-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een metaalverwerkend bedrijf kijken wij uit naar een CNC operator voor de boor en zaagstraat. - Taken: Ontbinden pakken; Laden en lossen machines; Programmeren en bedienen machines; Boren versteken en controleren; Verzagen van pakken met behulp van machine; Kwaliteitscontrole uitvoeren; Besturen van heftruck; Besturen van rolbrug; Onderhoud van machines. - Doorgroeimogelijkheden binnen de firma!

Profiel

- Kennis van Nederlands OF Frans OF Engels - Probleemoplossend vermogen - Ervaring met heftruck (attest) en rolbrug - PC vaardig - Leergierig en gemotiveerd - Precies en nauwkeurig - Ervaring als CNC operator

Wij bieden

Een voltijdse functie in een metaalbewerkend bedrijf met daguren. Interne opleiding wordt voorzien naar doorgroeimogelijkheden toe.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.