Vacature

CNC Plooibankbediener in dag

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2812

Update: 05-02-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als plooibankbediener ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine (LVD & TRUMPF). - Je gaat diverse metalen stukken en onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk). Daarvoor interpreteer je de opgestelde technische plannen. - Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport.

Profiel

- Je kan reeds enkele jaren relevante ervaring voorleggen als CNC plooier. - Bij voorkeur heb je reeds met een LVD en/of TRUMPF plooimachine gewerkt (instellen en bedienen), - Je genoot een technische opleiding in metaal. - Ervaring met de rolbrug is een must. - Je levert nauwkeurig werk en controleert jezelf op mogelijke fouten. - Je bent op zoek naar een job in dagploeg, maar bent flexibel om in twee ploegen te werken.

Wij bieden

- Een gevarieerde functie met groeimogelijkheden in een ongedwongen werksfeer. - Voltijds contract van onbepaalde duur in dagploeg, een aantrekkelijk loon (+ ecocheques, extra vakantiedagen, mogelijkheid tot bedrijfsfiets, enz.) - Een werkplek waar je naast het werk ook nog aan tal van leuke teamactiviteiten kan deelnemen. - Aangename en vlot bereikbare werkomgeving te Roeselare, op een boogscheut van de snelweg E403.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.