Vacature

CNC Plooier in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2559

Update: 01-06-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als CNC plooier sta je in voor het vervaardigen van vervormende bewerkingen aan Inox, staal of aluminium producten met behulp van een CNC plooibank type LVD. - Je programmeert de machine volgens plan en zorgt ervoor dat de producten met een juiste kwaliteit geplooid worden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de juiste buigvolgorde en zet de juiste buiggereedschappen in. - Na afloop van de bewerking meet en controleer je de producten op de gestelde kwaliteitseisen. - Je plooit éénmalige producten of kleine series, hierdoor heb je veel afwisseling. - Regelmatig meet en controleer je de maatvoering en bewaakt de voortgang van het proces.

Profiel

- Je hebt technische achtergrond in metaal - Heeft een goed oog voor visuele en dimensionele kwaliteit - Heeft aandacht voor veiligheid - Kan administratieve taken correct en efficiënt uitvoeren. - Gevoel voor orde en netheid - Flexibel en bereid in een ploegensysteem te werken

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.