Vacature

Commercieel administratief bediende

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2839

Update: 16-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met een team van 4 mensen zal je instaan voor het volledige verkoopproces (van offerte tot bestelling)van artikelen voor publieke ruimte, brievenbussen en signalisatie. In dit proces krijg je continu ondersteuning van jouw collega's. - Hiervoor neem je contact op met verschillende leveranciers om een zo goed en correct mogelijk prijszetting te bekomen. - Je helpt en ondersteunt klanten in hun zoektocht naar de geschikte oplossing zowel in de toonzaal als per mail als per telefoon.

Profiel

- Je bent een klantgericht persoon die vol enthousiasme de klant met raad en daad bijstaat telefonisch en in onze toonzaal. - Een offerte werk jij nauwkeurig uit en volg je nauwgezet op. - Een basiskennis van tekenprogramma's (bv AutoCad) is een pluspunt, maar geen vereiste. - Je werkt 1 zaterdag per maand (op te nemen in een recupdag naar keuze). - Je bent bereid om deel te nemen aan vakbeurzen waar de klant standhouder is (ongeveer 3x per jaar). - Je hebt een basis talenkennis van zowel het Frans en Engels.

Wij bieden

- Je komt terecht in een familiaal bedrijf met uitstekende sfeer dat je met open armen zal ontvangen. - Je mag een voltijds contract van onbepaalde duur verwachten. - De klant voorziet een uitgebreide opleiding, de nodige ondersteuning en begeleiding van je naaste collega's. - Mooie en correcte verloning wordt voorzien voor de juiste ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.