Vacature

Commercieel Administratief bediende (parttime of fulltime)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2294

Update: 22-09-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het telefonisch contact met klanten. - Het uitvoeren van administratieve taken. - Het noteren en verwerken van bestellingen. - Het opvolgen van de orders en de expeditie. - Het behandelen van klachten. - Je staat in nauw contact met de chauffeurs en de verantwoordelijken op de werkvloer.

Profiel

- Je hebt een handson mentaliteit en bent een teamplayer. - Je bent gedreven, proactief en oplossingsgericht. - Je spreekt vloeiend Frans, aangezien de helft van de klanten Franstalig zijn. |- Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een administratieve richting of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een toonaangevende onderneming in de productie van kwaliteitsvol varkensvlees. - In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.