Vacature

Commercieel adviseur

Referentie: 2310

Update: 22-09-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je werkt samen met de BU managers Pig Farmers en Feed Partners, aan wie je rechtstreeks rapporteert. - Je onderhoudt een duurzame relatie met een aantal bestaande klanten. Dit na een grondige inwerkperiode, waarbij je de producten, de doelgroep en de werkwijze leert kennen. - Daarnaast breid je ook de klantenportefeuille verder uit via actieve prospectie, netwerkevents, beurzen, seminaries, etc. - Je bent naast productadviseur het aanspreekpunt voor alle vragen van de klant met betrekking tot wetgeving, dierenwelzijn, financiële parameters, mestverwerking, stallenbouw, etc. Om je daarbij bij te staan, staat een volledig team paraat van dierenartsen, ingenieurs, mestadviseurs, etc.

Profiel

- Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. - Je hebt affiniteit en/of ervaring in de landbouwsector, idealiter in de veevoederindustrie. - Je bent enerzijds een luisterend oor en anderzijds ben je een goede onderhandelaar. - Je hebt zin voor initiatief, een neus voor commerciële opportuniteiten en je werkt resultaatsgericht. - Je voelt je thuis in de sector en hebt een uitgebreid netwerk of bent bereid een netwerk uit te bouwen.|- Je genoot een opleiding als master bio of landbouwingenieur, industrieel ingenieur biowetenschappen of bachelor agro en biotechnologie.

Wij bieden

- Een gevarieerde en uitdagende salesopportuniteit met grote impact op de business. Dit in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat één van de grootste spelers in zijn sector is. - Een job in een onderneming met een open sfeer en waar geïnvesteerd wordt in persoonlijke ontwikkeling. Je kan rekenen op een team van enthousiaste collega's en een ervaren management die je met raad en daad bijstaat. - Een opleiding op maat en een competitief verloningspakket in lijn met jouw ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.