Vacature

Commercieel bediende

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2689

Update: 30-10-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent de onmisbare centrale schakel in de communicatie tussen de klant en het bedrijf. - Je bent heel dikwijls de spreekbuis van de commerciële buitendienstcollega’s, en je staat tegelijkertijd permanent in contact met Engineering, Productie en Logistiek. - Je staat in voor de commerciële administratie, opmaken en opvolgen van offertes, data beheer in CRM en ERP systeem, projectopvolging tot en met de orderregistratie. - Je staat in voor de commerciële rapportage. - Secretariaatswerk en administratieve taken, zoals debiteuren beheer, beursorganisatie en opvolging of mailings, … vallen eveneens onder jouw bevoegdheid. - Je bent dagelijks in contact met klanten aangaande offerte, projecten, orders, … Je kan klanten advies geven of gaat samen op zoek naar de juiste technische oplossing… - Kortom : Je bent continu in communicatie (telefoon, mail, chat, …) met de klant en legt deze informatie up to date vast in de CRM ERP database, ter inzage van collega’s of andere diensten.

Profiel

- Minimum een bachelor denkniveau in een technische of commerciële richting. - Parate kennis van Nederlands, Frans en Engels. Duits is een pluspunt. - Vlot werken met MS office pakket. - Ervaring met ERP systemen en bedrijfssoftware is een pluspunt. - Commerciële en analytische instelling. - Resultaatgericht en nauwkeurig in administratie. - Hands on mentaliteit als teamplayer en service minded. - Een leergierige, flexibele en gemotiveerde feeling… - Een gezonde dosis werklust en enthousiasme. - Je hebt een vlotte babbel en een aangename telefoonstem.

Wij bieden

- Een bedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en groeikansen. - Een boeiende omgeving en een dynamisch team. - Een open bedrijfscultuur waar innovatie en klantgericht denken bovenaan staan. - Een correcte verloning volgens kennis en ervaring. - Een voltijdse tewerkstelling. (bij voorkeur) - Een vast uurrooster. - Mogelijkheid tot onmiddellijke indienstname. - Plaats van tewerkstelling : Tielt

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.